Studio Nordic Sense ja kosmetologi ja energiahoitaja  Marika.

Hoitolassa sinua palvelee työhönsä intohimoisesti suhtautuva kosmetologi 15-vuoden kokemuksella ja energiahoitaja Marika Utter!

two people sitting during day

Studio Nordic Sense on syntynyt rakkaudesta luontoon ja luonnonkosmetiikkaan. Hoitolaan on haluttu luoda kokonaisvaltaisesti aisteja hemmotteleva kokonaisuus. Tarkoin mietitty sisustus, musiikki, tuotteet, palvelut ja kosmetologien ammattitaito tarjoavat asiakkaalle matkan pois arjen kiireestä.

Pohjoisen luonnon mystiikka tuo oman viehätyksensä ja vie sinut rentouttavalle elämysmatkalle. Studio Nordic Sensessä voit kokea erilaisen hoitolakokemuksen, olipa kyseessä hemmotteleva hieronta tai kulmien värjäys.

Haluan tarjota arjen luxusta laadukkaiden tuotteiden parissa ja hieron päätä, käsiä, jalkoja, hartioita ja kasvoja aina, kun siihen mahdollisuus. Täällä et jää hoitohuoneeseen yksin vaikutusajoilla, vaan olen läsnä alusta loppuun. Täällä ollaan sinua varten!

Minulle tärkeintä on asiakkaan rentoutuminen ja lopputulos tulitpa sitten hierontaan, kasvohoitoon tai ripsien värjäykseen. Työ on intohimoni ja haluan, että koet saavasi enemmän kuin tulit hakemaan.

Olen erityisesti kouluttautunut ja suuntautunut rentoutushoitoihin. Hieronnat, hoitokokonaisuudet ja kasvohoidot ovat erityisalaani. Reiki energiahoito myös kasvattaa suosiotaan ja olenkin yhdistanyt Reiki energiaa myös yhteen uusimpaan stressin lievitys hoitoon.

Rakastan koostaa itse hoitokokonaisuuksia miettien, mikä toisi asiakkailleni tähän hetkeen eniten.

Vaikka yritykseni on kauneushoitola ja olen ensimmäiseltä koulutukseltani kosmetologi, niin tämän paikan innoitus on ollut saada asiakkaani rentoutumaan ja pysähtymään siihen hetkeen ja itsensä äärelle. Siten voi löytää oman sisäisen viisauden jaksaa arjessa ja löytää itsensä arvostamia ja onnellisuutta tuovia asioita enemmän elämään. Oman intuition kuulemista selkeämmin. 

Olen toiminut alalla nyt 2023 15- vuotta ja sinä aikana kouluttautunut paljon, mutta asiakastyö ja hoitotyö kehittää kaikkein eniten. Käyn itse myös paljon hoidoissa, joista nappaan aina parhaat palat myös omaan käyttöön. Mielestäni siten oppii parhaiten ja myös tärkeää huolehtia omasta jaksamisesta, koska sitä haluan ammentaa asiakkailleni.

Reiki energiahoitaja koulutuksen ja sen jälkeen itseni ja oman energiakehon hoitamisen myötä pystyn hoitamaan asiakkaita vieläkin kokonaisvaltaisemmin, vaikka et energiahoitoon tulisikaan.

Pääasiasiallisesti teen kuitenkin kosmetologin työtä ja se on intohimoni, mutta vuosien myötä asiakkaiden hoitaminen kokonaisvaltaisesti on alkanut kiinnostaa ja käsien kautta energialla hoitaminen on osa minua. Tammikuussa 2024 lähden opiskelemaan koulutetuksi hierojaksi töiden ohella. Tällä hetkellä valikoimassa olevat hieronnat ovat rentouttavia ja verenkiertoa aktivoivaa ja sen kautta tapahtuvaa kipujen lievittymistä ja virkistäytymistä.

Olette lämpimästi tervetulleita hoitolaani ja hoidettavakseni.

Palvelen asiakkaani käsien lisäksi myös ajatuksella ja sydämellä <3

Ajanvaraus tästä aina kun sinulle sopii!

kauneushoitola jyväskylä
kauneushoitola
elämyshoitola jyväskylä

Ota yhteyttä