Studio Nordic Sense ja kosmetologit

Hoitolassa sinua palvelee työhönsä intohimoisesti suhtautuva kosmetologi 13-vuoden kokemuksella ja energiahoitaja Marika Utter!

two people sitting during day

Studio Nordic Sense on syntynyt rakkaudesta luontoon ja luonnonkosmetiikkaan. Hoitolaan on haluttu luoda kokonaisvaltaisesti aisteja hemmotteleva kokonaisuus. Tarkoin mietitty sisustus, musiikki, tuotteet, palvelut ja kosmetologien ammattitaito tarjoavat asiakkaalle matkan pois arjen kiireestä.

Pohjoisen luonnon mystiikka tuo oman viehätyksensä ja vie sinut rentouttavalle elämysmatkalle. Studio Nordic Sensessä voit kokea erilaisen hoitolakokemuksen, olipa kyseessä hemmotteleva hieronta tai kulmien värjäys.

Haluamme tarjota luksusta laadukkaiden tuotteiden parissa ja hieromme päätä, käsiä, jalkoja, hartioita ja kasvoja aina, kun siihen mahdollisuus. Meillä et jää hoitohuoneeseen yksin vaikutusajoilla, vaan haluamme olla läsnä alusta loppuun. Täällä ollaan sinua varten!

Kosmetologi, energiahoitaja ja yrittäjä Marika Utter  toivottavaa sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Ajanvaraus tästä aina kun sinulle sopii!

Jos et tiedä, minkä kasvohoidon valita, niin voit aina valita Avoin kasvohoito palvelun ja räätälöimme sen paikan päällä.

kauneushoitola jyväskylä
kauneushoitola
elämyshoitola jyväskylä

Ota yhteyttä