Energiahoidot

Energiahoidoilla vieläkin kokonaisvaltaisempaa hyvinvointia ja elpymistä keho- mieli yhteydelle.

Energiahoidot

Täällä sinulla on valittavanasi kolme erilaista energiahoito menetelmää.

person holding smartphone and laptop

Reikihoito on lähtöisin Japanista ja olenkin käynyt Mikao Usuin  Reiki linjan, jonka historia lähtee 1900-luvun alulta lähtien. Reiki on siis pitkät perinteet omaava hoitomuoto. Kaikissa meissä ja ympärillämme virtaa elämänvoima. Ja kaikilla meillä on kyky luonnostaan käyttää tätä voimaa. Hoidossa hoitaja on ns. tuubina ja välittäjänä Reiki energialle.

Reikihoitoa käytetään mm. uupumuksen hoitoon, särkyihin, kehon ja mielen jännitystiloihin. Hoidettavalla on hoidossa vaatteet päällä ja hoito tapahtuu lempeän kosketuksen välityksellä. Tapanani on tehdä myös lopuksi Usuin lopputaputtelut selän puolelle, jotka vievät vielä tukkoiset energiat mennessään ja maadoittavat tähän hetkeen.

 

Teen myös intuitiivista hoitoa, jossa asiakas saa samaan tyyliin rentoutua hoitopedillä vaatteet päällä, mutta hoidossa ei ole niin selkeää kulkua kuin Reiki hoidossa oppimani tapa tehdä. Enkelienergiat ovat tässä hoidossa vahvasti mukana ja myös Reiki. Mieltä kohottava ja sen hetken tarpeisiisi korkeavärähteinen hoitomuoto.Tässä hoidossa kosken myös kevyesti hieromalla päätä ja painelemalla jalkapohjia ja kehoa rentouttavalla otteella. Mutta aina toiveidesi mukaan.

 

Kolmas hoitomuoto on pään alueelle tehtävä Access Bars. AccessBars on 32 pistettä pään alueellasi, jotka hellästi koskettaessa vapauttavat ajatukset, ideat, uskomukset tunteet ja näkökulmasi, jotka estävät sinua luomasta elämää jota rakastat. Erittäin hyvä myös rauhoittamaan ylivilkasta mieltä, kuten muutkin energiahoitomuodot.

Kehittelemässäni kokonaisuudessa Stressinpoisto hoidossa pääset tutustumaan Reikin hoitavaan energiaan hieronnan lomassa. 75 min. kestävä hoito löytyy valikoimasta ja on hyvä tapa tutustua myös energiahoitoon. Erittäin suosituksi noussut kokonaisuus.

 

Kaikissa energahoidoissa rentous lisääntyy, stressi vähenee, parempi asenne elämään ja energia ja luovuus lisääntyy.

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan. Olen tehnyt energiahoitoja kolmisen vuotta ja asiakkaana itse olen käynyt niissä aikuisikäni, mutta nykyään säännöllisemmin. Lisääntynyt intuitio, oman itsensä tunteminen ja rajojen vetäminen on parantunut ja elämä vienyt enemmän oman näköiseen elämään välittämättä ulkoapäin tulevista paineista ja mielipiteistä. Herkkyyden ottaminen voimavaraksi.

Palvelun sisältö

1. Varaa aikasi johonkin näistä vaihtoehdoista

Saavu paikalle ja aluksi kyselen hieman oletko aiemmin käynyt ja mikä toi sinut energiahoitoon. Mihinkään ei ole pakko vastata. Hoito toimii aina parhaaksesi ja minä en siihen tahdollani pysty vaikuttamaan. Juttelu on lähinnä lyhyt tutustuminen.

2. Hoidon toteuttaminen

Hoidossa makaat selälläsi (Reiki hoidossa myös 1/3 ajasta vatsallasi) rentouttava musiikki soi taustalla ja hoito kestää n. 55-60 min.

Hoidossa saa jutella, mutta lähtökohtaisesti rentoudut ja itse en juurikaan hoidon aikana juttele, mutta vastaan kyllä jos jotain on mielen päällä ja haluat ennemmin jutella. 

Hoidossa voi nousta mieleen asioita menneisyydestä tai nykyhetkestä, jotka tukkivat energioitasi ja haittaavat jopa fyysistä terveyttä. Itkua tai naurua voi myös kuulua asiaan. 

Painotan kuitenkin, sitä että hoito on aina oman näköisesi ja mitään ei tapahdu, mitä et ole valmis läpikäymään tai vastaanottamaan. 

3. Hoidon lopuksi

Käymme vähän hoitoa läpi ja saat vettä juodaksesi. Joskus hoidossa on tullut asiaa enemmänkin joko hoidettavalla kerrottavaksi tai hoitajalla. Tämä on täysin yksilöllistä ja hoito menee aina perille tästä riippumatta. Hoidon jälkeen on hyvä haukata vähän raitista ilmaa ja juoda vettä vielä kotonakin. Joskus hoidon jälkeenkin voi nousta tunteita pintaan, uni olla levotonta, särkyä jossain tms. vanohjen energioiden poistuessa. Yleensä hoidon jälkeen on kuitenkin heti hyvä olo, mutta lyhytaikaista muutosta ei kannata säikähtää.

Ota yhteyttä